Impressum

Impressum

Informatie volgens § 5 TMG
Operator en contactpersoon:
CLSystems
Dhr. J. Guyt
Molenweg 13
3882 AB Putten
E-mailadres: info@clsystems.nl

Afbeeldingen en grafieken:
Informatie over de bron van de gebruikte afbeeldingen en grafisch materiaal:
Alle afbeeldingen en logo's vallen onder het copyright van hun respectievelijke eigenaren / bedrijven

Online geschillenbeslechting conform artikel 14, lid 1 van de ODR-VO
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) dat u kunt gebruiken op https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met 7 (1) van de Telemediawet (TMG) algemene wetten. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG zijn wij echter geen dienstverlener verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.
Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene Wetten blijven hierdoor onaangetast. Een aansprakelijkheid in dit verband is alleen vanaf het moment kennis van een specifieke wetsovertreding mogelijk is. Na kennisgeving van corresponderende We zullen deze inhoud onmiddellijk verwijderen als de wet overtreden wordt.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. Voor de respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er werd geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt.
Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concreet bewijs onredelijk voor een overtreding van de wet. Als we ons bewust worden van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten
De inhoud en werken op deze pagina's die door de websitebeheerder zijn gemaakt, zijn onderworpen aan Nederlands auteursrecht. De duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de respectieve Auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen voor privédoeleinden, niet commercieel gebruik toegestaan.
Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, blijven de auteursrechten behouden Derde let op. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Zou je Desalniettemin, als u zich bewust wordt van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we er een bijbehorende melding. Als we ons bewust worden van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud gebruiken onmiddellijk verwijderen.

Gerelateerde Tags