Website

Elke MKB-onderneming heeft tegenwoordig een website en het aanbod van vergelijkbare diensten op het internet is overweldigend. De vraag is: hoe kun je je als bedrijf onderscheiden en hoe zorg je dat potentiële klanten je weten te vinden? Goed webdesign (mobiel vriendelijk) en SEO -een optimaal vindbare website- zijn daarbij onontbeerlijk. CLSystems biedt u beide.
Website

Webdesign dat zorgt voor verschil

Er zijn tienduizenden MKB-websites, maar er zijn er betrekkelijk weinig met echt goed webdesign. Daar ligt dus een kans voor u als ondernemer. Goed webdesign wil niet alleen zeggen dat uw website er goed uitziet, maar vooral dat uw website de bezoeker snel duidelijk maakt wat er te halen valt. Overzichtelijk, gemakkelijk te doorzoeken en zo aantrekkelijk dat de bezoeker vertrouwen krijgt in uw bedrijf en uw producten. Met de juiste call-to-actions die ervoor zorgen dat de bezoeker uw producten bestelt of zijn gegevens achterlaat.

Bij CLSystems hebben we verstand van webdesign en gaan we graag met u in gesprek om te laten zien hoe we met de juiste vormgeving uw bedrijf zo goed mogelijk kunnen presenteren.

SEO – uw bedrijf optimaal vindbaar in de zoekmachines

Iedereen wil graag met zijn website op de eerste pagina van Google. Natuurlijk, want dat kan u een hoop klanten en omzet opleveren. Maar omdat iedereen het wil, is het ook knap lastig. Alleen met professionele en zeer precies uitgevoerde SEO oftewel zoekmachine optimalisatie, is het mogelijk om de concurrentie de baas te blijven.

Bij CLSystems werken SEO-specialisten die precies weten hoe ze de vindbaarheid van uw website kunnen perfectioneren. Op basis van gedegen onderzoek, analyse van de beste zoekwoorden, het schrijven van de juiste content en het opbouwen van een netwerk van relevante links, zorgen zij ervoor dat Google uw website hoog waardeert. Houd er rekening mee dat SEO geen eenmalige klus is, maar iets waaraan u blijvend aandacht moet besteden. Bij CLSystems monitoren wij continu de resultaten en sturen bij wanneer het nodig is, zodat uw website altijd optimaal functioneert.

Wilt u ook profiteren van professioneel webdesign en SEO? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde Tags